petek, 30. september 2011

:!:!: NAGRADNA IGRA :!:!:

Nedaleč od Dorimu sveta je dežela ljubkih Munny® figurinčkov. Lahko bi rekli, da so ti figurinčki naši sosedi, ki imajo nedvomno pomembno vlogo za naš svet. V njihovi deželi se npr. odloča o tem, kdaj morajo kresničke začeti jesensko spanje, kdaj libele opravljajo maturo, kdaj se začnejo in končajo letni časi in podobne zadeve …

To je Munny® figurinček.



In to je njihova dežela.



Kot sem že omenila, se v tej deželi med drugim odloča tudi o tem, kdaj nastopi posamezen letni čas. Po štetju odpadlega suhega listja so Munnyji® odločili, da se z današnjim dnem začne jesen in to novico sporočili tudi v Dorimu svet (pomembne novice iz Munny® dežele v Dorimu svet prinaša najhitrejša Dorilonca)!



Ker so figurinčki odločili, da je današnji dan tudi nekakšna uradna predstavitev njihove dežele, so pripravili nagradno igro … Že nestrpno pričakujete nagradno vprašanje, a ne?

Nagradno vprašanje se glasi: kaj spretne roke mojega mavričnega sodelavca, ki je ustvaril Munny® deželo, po novem izdelujejo iz Munny® figurinčkov oz. z njimi? Napnite možgančke in svoje odgovore zapišite pod objavo (TUKAJ ALI NA FACEBOOKU)! Nagrada za pravilen odgovor je Dorilonca, čarobna Dorimu buba, v barvi po vaši izbiri! Konec nagradne igre je predviden danes ob 21:00!

11 komentarjev:

  1. 2. NAMIG: končni izdelek je še vedno figurinček, a je uporaben dodatek za vašo sobo ...

    OdgovoriIzbriši
  2. a je mogoče tista varianta za na kljuko obesit. ne moti :)

    OdgovoriIzbriši
  3. "rešitev" ob 21:00 :) do takrat pa ... ŠE RAZMIŠLJAT!!! :))

    OdgovoriIzbriši
  4. za na vrata ime (npr dominikova soba)

    OdgovoriIzbriši
  5. še razmišljajte ... :) morda pokukajte sem: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=216017125128409&id=100000742115526&ref=notif&notif_t=share_comment#!/profile.php?id=100000742115526

    OdgovoriIzbriši
  6. 3. (in zadnji) NAMIG: upam trditi, da končni izdelek VSI uporabljamo! :)

    OdgovoriIzbriši
  7. moja soba + moški + uporabno = masažni pripomoček :)

    OdgovoriIzbriši